Menu
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
meer dan 3000 verschillende artikelen
dinsdag t/m vrijdag uiterlijk de volgende dag verstuurd
05Jan2021
Welkom bij de Kleine Eland webshop

Welkom bij de Kleine Eland webshop

Door: Jurgen & LianneReacties: 0

Sinds 1992 is speelgoedwinkel de Kleine Eland gespecialiseerd in een zorgvuldig samengesteld assortiment van houten speelgoed, muziekdoosjes, pluche knuffels en speelgoedpoppen. En veel meer! Laat u verrassen door ons mooie assortiment. Wanneer u overweldigd bent door het assortiment zullen wij u graag helpen met een deskundig advies.

Bijna alle producten die u op deze website ziet vind u ook in onze speelgoedwinkel in het centrum van Amsterdam. Kom eens langs en bezoek onze winkel in de Jordaan!  

De winkel is gelegen in het centrum, maar precies in het gedeelte waar de ruimte op straat groter wordt en de drukte op straat wat afneemt. Aan de Elandsgracht zelf vind u veel speciaalzaken en dichtbij liggen de ’Negen Straatjes.' 

Voor de deur hebben wij een uitgebreid assortiment staan met een mix van de leukste wenskaarten. Binnen in de winkel vind u zowel grote cadeaus als kleine cadeautjes. Wij hebben een zorgvuldig samengesteld assortiment van houten speelgoed, muziekdoosjes, pluche knuffels en speelgoedpoppen. En veel meer!

Ook is er altijd de mogelijk om je bestelling ingepakt mee te krijgen in superleuk cadeaupapier, daarbij krijgt uw ook een duurzame papieren tas mee.

Recente artikelen

Tags

    Laat een reactie achter

    Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »

    Account aanmaken

    Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

    Registreren

    Recent toegevoegd

    U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

    Totaal incl. btw:€0,00
    Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

    Verzendkosten berekenen

    Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.